KunstenHuis | De Bilt-Zeist

Voortgezet onderwijs

KunstenHuis De Bilt-Zeist werkt met een flink aantal VO- scholen samen. We verzorgen kunstdagen met workshops, musicalprojecten, lessenreeksen op maat met verdieping in een bepaalde kunstvorm of stijl of een theaterworkshop rond een bepaald thema. Ook ontwikkelen we samen met een school een dansleerlijn. In het kader van de regeling Versterking Cultuureducatie VMBO, VSO en Praktijkonderwijs hebben wij een zestal samenwerkingen lopen met VO-scholen. Graag zetten wij onze expertise in, in samenwerking met de vakdocenten van uw school. Theater, dans, muziek en beeldende kunst: er is heel veel mogelijk!

Project op maat

Heeft u een idee voor een kunstproject op uw school? We bieden graag maatwerk, passend bij de situatie van uw school en de belevingswereld en mogelijkheden van uw leerlingen.

Klik hier voor meer informatie

Kunstdagen

Het KunstenHuis organiseert in samenwerking met scholen Kunstdagen waarin we een breed scala aan kunstworkshops aanbieden. We werken met inspirerende kunstdocenten, die ruime ervaring hebben met VO-leerlingen.

Klik hier voor meer informatie

Muziek

Het KunstenHuis werkt met een groot aantal deskundige vakdocenten muziek. Wij organiseren ook graag muziekprojecten voor VO scholen op maat. Een project met zanglessen van een ervaren zangcoach, coaching van schoolbands, ondersteuning bij musicalprojecten; er is heel veel mogelijk.

Klik hier voor meer informatie

Beeldende kunst

Het KunstenHuis werkt met kunstenaars en kunstdocenten in 2d, 3d technieken, fotografie, animatie en digitale kunstvormen, die hun aanpak afstemmen op de belevingswereld van jongeren.

Klik hier voor meer informatie

Theater

Onze theaterdocenten hebben veel ervaring met werken op scholen met jongeren. We bieden zowel theater als middel aan om met leerlingen met bijzondere thema’s aan de slag te gaan, als theater als doel: acteren, scènes maken en kennis maken met theaterstijlen.

Klik hier voor meer informatie

Dans

 

Klik hier voor meer informatie

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de KunstenHuis nieuwsbrief!

Blijf gemakkelijk op de hoogte