Dansschool

Vernieuwde dansschool, nieuw lesrooster – binnenkort online!

By 27 mei 2019 juni 6th, 2019 No Comments

Een nieuwe dansschool, waar kwaliteit en dansplezier de belangrijkste drijfveren zijn, met een uitgebreid aanbod aan danslessen en stijlen voor alle leeftijden en niveaus, en die een verrijking is voor de danscultuur in onze regio. Dat was wat Rob Schouw, directeur van het KunstenHuis en Hester Adriaans, eigenaar van  EDC Dans, eind vorig jaar voor ogen hadden. In januari jl. werd het contract getekend en een nieuwe dansschool was geboren: Dansschool EDC!

Hoewel de fusie op papier in januari een feit was, besloten we om het lopende lesseizoen, d.w.z. de lessen én de eindpresentaties, nog even door te laten gaan zoals gepland was. Achter de schermen is door alle betrokkenen echter heel hard gewerkt om de nieuwe dansschool verder uit te bouwen. 

Nieuw lesrooster, vertrouwde gezichten

Wat kan men van ons vanaf september verwachten? We komen met een nieuw, uitgebreider lesrooster, dat verrast met nog meer stijlen, locaties en dagen waarop gedanst kan worden. Met de vertrouwde docenten én nieuwe gespecialiseerde docenten die ons team komen versterken.

Nieuwe studio’s

Naast de locaties Zeist (De Egeling) en De Bilt (Het Lichtruim) zijn er ook lessen in Driebergen (Hoofdstraat, boven Fitline). Verder krijgen we in Zeist de beschikking over maar liefst drie dansstudio’s! De huidige twee studio’s krijgen een nieuwe dansvloer en er komt een derde grote studio bij. Alle drie natuurlijk met een zwevende dansvloer, spiegelwand en balletbarres. 

Het dansteam is enthousiast! Wij kijken er naar uit om tijdens de aanstaande eindshows onze leerlingen te zien stralen op het podium. Komen jullie ook?

Lesrooster online

Vanaf half juni is het mogelijk om je voor het nieuwe seizoen in te schrijven (huidige leerlingen krijgen een seintje als het zover is).

Houd de website in de gaten!