Vrienden en sponsoren

Het KunstenHuis heeft regelmatig innovatieve kunstprojecten die niet uit de reguliere middelen betaald kunnen worden. Daarnaast zijn wij altijd bezig onze organisatie te professionaliseren en te verbeteren om onze cursisten en theaterbezoekers nog beter te kunnen bedienen.

Stichting Vrienden van het KunstenHuis

Wil je het KunstenHuis ook steunen? Word dan Vriend!

Vriend word je door een bijdrage over te maken aan St. Vrienden van het KunstenHuis, rekeningnummer NL20 RABO 0395 2002 96 o.v.v. Vriend. Als Vriend houden we je op de hoogte van de gesteunde activiteiten door een nieuwsbrief. Daarnaast organiseren we voor onze vrienden graag af en toe iets speciaals als dank voor hun steun.

Sponsoring

Bedrijven en organisaties die ons willen sponsoren, kunnen uiteraard ook Vriend worden. Daarnaast nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Samen ontdekken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wilt u sponsor worden? Neem dan contact met ons op via info@kunstenhuis.nl of bel 030-6958393 (maandag t/m vrijdag 10:00-16:00 u).

ANBI

Momenteel ligt bij de Belastingdienst onze aanvraag voor om aangemerkt te worden als een Algemeen Nut Beogend Instelling (ANBI). Dat betekent dat donaties, schenkingen en legaten fiscaal aftrekbaar zijn. Zodra dit bevestigd is, lees je het hier.