KunstenHuis | Theaterschool Masquerade

Praktische informatie

Hier vind je praktische informatie over vakanties, het kostuumfonds, cursusinformatie en algemene voorwaarden van de theaterschool. Heb je nog een vraag of opmerking? Stuur een e-mail aan info@kunstenhuis.nl of bel 030-6958393.

Praktische informatie Theater

Ouderbrieven, nieuwsbrieven en informatie over vakanties, inschrijvingen, kledingvoorschriften en onze algemene voorwaarden staan hier.

Kledingvoorschriften

Hier vindt u de kledingvoorschriften voor alle cursussen.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden voor seizoen 2018-2019.

Kostuumfonds

Voor de groepen die meespelen in een theaterproductie is het cursusgeld inclusief een bijdrage van 5 euro voor het kostuumfonds.

Cursusinformatie seizoen 2019-2020

Cursusinformatie: Het complete cursusaanbod Theater 2019-2020 vind je hier.

Inschrijven: Inschrijven kan via Mijn Kunstenhuis op kunstenhuis.nl

Korting: Voor het volgen van een 2e theatercursus door 1 cursist geldt een korting van 30% op de tweede en/of derde cursus.

Voor overige kortingsregels, zie de algemene voorwaarden.

Start: De cursussen starten in de week van 9 september 2019, tenzij anders vermeld staat.

Proefles: zolang er plek is op een cursus kunt u altijd gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Aanmelden hiervoor kan telefonisch via 030-6958393 of via mail info@kunstenhuis.nl ovv cursusnummer, naam en telefoonnummer.  Mocht u ervoor kiezen de hele cursus te volgen, dan brengen wij het aantal gevolgde lessen (inclusief de proefles) in rekening.

Later instromen: zolang er nog plek is bij een cursus, kunt u het gehele jaar instromen. Na de kerstvakantie kan er mogelijk een instroomstop zijn bij cursussen die toewerken naar een eindproductie.

Presentaties: De presentaties zijn gratis. De entreeprijzen van voorstellingen in een theater zijn niet inbegrepen bij het lesgeld.

Afmelden: kunt u of uw kind een keertje niet naar de les komen? Ga naar www.kunstenhuis.nl/afmelden en stuur een bericht naar de betreffende docent.

Annuleren: annuleren kan uitsluitend schriftelijk via e-mail. Of hier kosten aan verbonden zijn, hangt af van de datum van annulering. Zie voor verder uitleg onze algemene voorwaarden. Voor peuterdanscursussen geldt dat er gedurende het hele jaar kosteloos geannuleerd kan worden, tegen betaling van de gevolgde lessen.

Aantal lessen: De cursussen bestaan uit 32 lessen, tenzij anders vermeld.

Ziekte van docent: wanneer een docent ziek is, laten we dit altijd zo tijdig mogelijk weten via e-mail of sms. Indien mogelijk zullen wij voor vervanging zorgen, als dat niet lukt, wordt deze les op een later moment ingehaald.

Betalingen: vragen over een factuur ontvangen wij het liefst via e-mail: info@kunstenhuis.nl

Vakanties KunstenHuis 2019-2020

Vakanties KunstenHuis 2019 – 2020

Wij volgen het vakantierooster van Midden Nederland. In de vakanties zijn er over het algemeen geen lessen. Echter, dit kan per discipline en per lesgroep verschillen. Vraag daarom altijd bij je docent het exacte rooster voor je eigen les!

De lesroosters worden altijd bij aanvang van het seizoen (en bij wijzigingen) per mail verstuurd naar ouders/verzorgers en cursisten. Ook zijn de lesroosters te vinden op onze website.

LET OP: niet alle cursussen hebben exact hetzelfde rooster, dit i.v.m. bijvoorbeeld vervallende lessen op feestdagen/vakantiedagen die op andere momenten worden ingehaald om zo wel aan het voorgeschreven aantal lessen te voldoen.

Op nationale feestdagen, zoals Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Koningsdag vinden er ook geen lessen plaats.

Zomervakantie 2019: 20 juli t/m 1 september 2019

Eerste lesweek: vanaf 1 september 2019

Herfstvakantie: 19 t/m 27 oktober 2020

Kerstvakantie: 21december 2019 t/m 5 januari 2020

Voorjaarsvakantie:22 februari t/m 1 maart 2020

1e en 2e Paasdag:12 en 13 april 2020

Meivakantie:25 april t/m 3 mei 2020

Hemelvaart: 21 mei 2020

Pinksteren: 31 mei en 1 juni 2020

Zomervakantie 2020: 18 juli t/m 30 augustus 2020