'Ontdek de kunst van samen kunst maken!'

KunstExpress

Het KunstExpress Maatjesproject biedt kinderen een maatje dat met hen op onderzoek uitgaat in de kunstwereld. Samen kunst maken, samen een kunstenaar bezoeken, kunst bekijken in een museum of voorstellingen bezoeken. Maar ook, naar elkaar luisteren, plezier maken en waar nodig hulp krijgen bij problemen. Naast dat het project kunsteducatief is, worden er op zijn tijd ook andere activiteiten ondernomen, zoals tijdens een winterfeest in februari en een buitenmiddag in april en eindigen we het seizoen met een feestelijke eindmanifestatie.

Eindmanifestatie

Ter afsluiting van een jaar vol leuke en leerzame activiteiten vindt de eindmanifestatie plaats. Tijdens deze dag kun je de werken van de kinderen die deelnemen komen bewonderen in de galerie van het KunstenHuis. Ook kun je kijken naar de voorstelling. Alles bedacht en gemaakt door de kinderen!

Dit jaar is de eindmanifestatie op de volgende data:
18 mei, Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven om 13:00
25 mei, Egelinglaan 2b, Zeist om 14:00
Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Bijdragen aan KunstExpress?

Voor dit project zijn wij nog op zoek naar Maatjes, Vrijwilligers én Sponsoren! Ben je een 1e of 2e jaar student en zoek je een stage? Of wil je graag nuttig en dankbaar vrijwilligerswerk doen? Wordt dan maatje bij KunstExpress! Mail voor meer informatie naar kunstexpress@kunstenhuis.nl

Wij zijn ook hard op zoek naar bedrijven die de koppels willen steunen. In ruil voor een op maat gemaakt kunstwerk voor uw bedrijf kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Ook kleine bijdragen zijn welkom! Niet alleen donaties maar ook knutselmateriaal, oud hout, gereedschap of workshops.Meer weten? Stuur een mail naar kunstexpress@kunstenhuis.nl.

Lesinformatie

Wie: Kinderen die graag creatief bezig zijn, maar vanwege de kosten of vanwege een beperking niet deel kunnen nemen aan de reguliere lessen

Wat: Kunstzinnige activiteiten in overleg

Waar: Egelinglaan 2b, Zeist of Planetenplein 2, Bilthoven.

Wanneer: Woensdag-, donderdag- of vrijdagmiddag

Kosten: Afhankelijk van inkomen (gratis voor mensen met een U-pas)

Meer informatie

Wil jij meedoen met KunstExpress? Ben je tussen de 9 en 13 jaar en hebben je ouders geen geld voor een kunst- of muzieklessen? Of is les in een groep voor jou niet prettig? Schrijf je dan in via je juf, meester of intern begeleider van school. Of stuur een mailtje naar kunstexpress@kunstenhuis.nl dan nemen wij contact met je op!

Meer info nodig? Weten ze bij jouw school niet hoe het werkt? Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, naam van je school en van je juf of meester en we nemen contact met hen op.

Je kunt de flyer van KunstExpress hier bekijken.