"Samen werken we aan een mooie toekomst, met kansen voor iedereen."

Lilian Vis Dieperink
Trainer

We ∞ Match

We ∞ Match is een programma dat door het KunstenHuis is ontwikkeld om statushouders en werkzoekenden uit de bijstand te trainen en te coachen in het proces van participatie en het vinden van (vrijwilligers)werk. Cultuur wordt hierbij ingezet als hulpmiddel. In maart 2019 is voor de derde keer het project We ∞ Match bij het KunstenHuis. Voor dit project zijn buddy’s die de deelnemers kunnen begeleiden hard nodig!

Talenten ontwikkelen

Een actieve bijdrage leveren aan de maatschappij is belangrijk, maar door verschillende factoren is dit niet altijd even vanzelfsprekend voor statushouders en bijstandsgerechtigden. Door middel van interactieve trainingen, begeleiding door een buddy én een loopbaantraject ontdekken en ontwikkelen deelnemers hun talenten. Het opbouwen van zelfvertrouwen en het inzetten van een goed sociaal netwerk zijn belangrijke speerpunten in het programma. Zo steunen we deelnemers met het opbouwen van een nieuwe toekomst in De Bilt!

Traject voor vrouwen

We ∞ Match 3 start in maart, in samenwerking met Movisie, een nieuw traject speciaal voor vrouwen: We ∞ Match K!X works. Later in het jaar starten er ook gemengde groepen, voor mannen en vrouwen.

Projectinformatie

Meer informatie en contact

Om We ∞ Match 3 tot een succes te maken, zoeken we buddy’s! Wil jij je actief inzetten voor nieuwkomers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in je eigen gemeente? Heb je een paar uur per week tijd en lijkt het je leuk om die, gedurende een half jaar, te besteden aan dit leuke en belangrijke project? Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie over We Match is hier te vinden. Ook kun je het artikel over de Kick Off van de derde editie van We Match lezen.

Om de flyer van We Match te bekijken, klik je hier.

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar willeke@kunstenhuis.nl.

Samen werken we aan een mooie toekomst, met kansen voor iedereen.

In samenwerking met: